中山成人高考网

您现在的位置:主页 > 试题库 > 模拟试题 >  > 正文

2018成人高考专升本《英语》练习及答案7

2018-09-07 11:37http://www.dxjiao.com江苏成考网

2018成人高考专升本《英语》练习及答案(7)

(1) They lives ______ the other side of the road.

A. in

B. on

C. for

D. by

答案:B

解析:介词的用法。

(2) Just think Ann got the house _______ all by herself!

A. paint

B. be painted

C. to paint

D. painted

答案:D

解析:分词用法辨析。

(3) _______ that we were late,we started to run.

A. Know

B. To know

C. Knowing

D. Being known

答案:C

解析:分词用法辨析。

(4) He didn‘t go to France,the doctor suggested that he _______there.

A. won‘t go

B. not go

C. not to go

D. didn’t go

答案:B

解析:虚拟语气。

(5) Nothing could stop _______.

A. him come

B. that the came

C. him from coming

D. him to come

答案:C

解析:固定搭配。

(6) The problem of pollution in this city is more serious than ______ in other cities.

A. that

B. it

C. this

D. those

答案:A

解析:代词的用法。

(7) Coal ________ electricity very often.

A. is used to producing

B. is used to produce

C. used to produce

D. used to producing

答案:B

解析:固定搭配,根据语意。

(8) A few years later,I found my hometown completely _______.

A. changed

B. changing

C. to be changed

D. to change

答案:A

解析:分词作宾补。

(9) ________,I would have gone to see him.

A. Have I had time

B. Had I time

C. Had I had time

D. would I have had

答案:C

解析:虚拟语气。

(10) Since the road is wet this morning,last night _______.

A. it must be raining

B. it must rain

C. it must have rained

D. it must have been rained

答案:C

解析:情态动词用法辨析。

(11) The harder he studies, _______.

A. he‘ll make great progress

B. the greater progress he’ll make

C. he‘ll make greater progress

D. the greater he’ll make progress

答案:B

解析:形容词比较级的用法。

(12) The meeting _______.

A. is to put off

B. is going to put off

C. is to be put off

D. will put off

答案:C

解析:时态语态辨析。

(13) This book is for students ______ native language is not English.

A. of whom

B. that

C. which

D. whose

答案:D

解析:定语从句的关联词。

(14) Nobody knew _______ there.

A. how long time I had been

B. how long had I been

C. how long time had I been

D. how long I had been

答案:D

解析:宾语从句的关联词。

(15) You may not go out _______ your work is done.

A. before

B. until

C. where

D. as

答案:B

解析:状语从句的关联词。

(16) It is her cleverness ______ makes it difficult for her work with others.

A. that

B. who

C. which

D. what

答案:A

解析:强调句型

(17) Today’s weather isn’t as cold as it was yesterday,________?

A. wasn‘t

B. is it

C. was it

D. isn’t it

答案:B

解析:反义疑问句的用法。

(18) I think I’ll wait until the mail _______.

A. should come

B. is coming

C. comes

D. will come

答案:C

解析:时态辨析。

(19) Don’t call me at the office it’s absolutely necessary.

A. except

B. unless

C. since

D. if

答案:B

解析:从句引导词。

(20) The number of students in our school ________.

A. increased

B. is increased

C. has increased

D. are increased

答案:C

解析:主谓一致。