中山成人高考网

您现在的位置:主页 > 试题库 > 模拟试题 >  > 正文

2018成人高考高起点《英语》考前练习及答案1

2018-09-25 10:54http://www.dxjiao.com江苏成考网

2018成人高考高起点《英语》考前练习及答案(1)

1. If there were no subjunctive mood, English _________ much easier.

A. will be B. would have been

C. could have been D. would be

2. If I _____ you, I’d join the army.

A. amB. wasC. wereD. would be

3. If he _______ tomorrow, he would find Mr Wang in the office.

A. comesB. will comeC. should comeD. come

4. If it _______ next week , the crops would be saved.

A. rainsB. will rainsC. would rainD. should rain

5. If I _______ it, I would do it in a different way.

A. were to doB. doC. had doneD. was to do

6. Supposing the weather ________ bad, where would you go ?

A. isB. will beC. wereD. be

7. If he had worked harder, he _________.

A. would succeedB. had succeeded

C. should succeedD. would have succeeded

8. If he ________, he _________ that food.

A. was warned; would not take

B. had been warned; would not have taken

C. would be warned; had not taken

D. would have been warned; had not taken

9. If my lawyer _________ here last Saturday, he _______ me from going.

A. had been; would have prevented

B. had been; would prevent

C. were; would prevent

D. were; would have prevented

10. If he ______ it, he _______ it.

A. had seen; could have believedB. saw; couldn’t believe

C. saw; couldn’t have believedD. has seen; had believed

11. -Do you think the thief entered through the window?

-No, if he had, I don’t believe, _______ broken the living-room’s window.

A. he would haveB. he must have

C. he hadD. should he have

12. -Did you go swimming last Sunday?

-No. We would have gone ______ nicer.

A. if the weather was

B. would the weather have been

C. had the weather been

D. should the weather be

13. ______ it ______ for your help, I couldn’t have made any progress.

A. Had; not beenB. Should; not been

C. Did; not beenD. Not; been

14. _______ today, he would get there by Friday.

A. Would have leftB. Was he leaving

C. Were he to leaveD. If he leaves

15. It is ordered that a new bridge ______ over the wide river.

A. should be builtB. would built

C. will be builtD. built

16.If it is fine tomorrow, we ______ a football match.

a. have b. will have c. has d. shall has

17.When he was at school, he ______ early and take a walk before breakfast.

a. will rise b. shall rise b. should rise would rise

18.In the past 30 years China ______ great advances in the socialist revolution and socialist construction.

a. has made b. have made c. had made d. having made

19.I ______ go to bed until I ______ finished my work.

a. don’t/had b. didn’t/have c. didn’t/had d. don’t/have

20______ you think he ______ back by dinner time?

a. Do/have come b. Did/will have come c. Does/will come d. Do/will have come

参考答案:

1.D 2.C 3.C 4.D 5.A

6.C 7.D 8.B 9.A 10.A

11.D 12.C 13.A 14.C 15.A

16-20 BDACD

成人高考预报名正在火热进行中,点击进行咨询》》